O Tesli

Tesla STEM & IT

Dobrodošli u Teslinu školu programiranja za djecu i omladinu, gdje smo posvećeni pružanju najsavremenijeg obrazovanja u oblasti informatike za uzraste od 6 do 18 godina. Naša škola nosi ime po renomiranom pronalazaču i inženjeru Nikoli Tesli, kao priznanje njegovom inovativnom duhu i posvećenosti nauci i tehnologiji.

Naša vizija

Naš cilj je da inspirišemo sljedeću generaciju programera, inženjera i preduzetnika obezbjeđivanjem sveobuhvatnog i izazovnog nastavnog plana i programa koji će ih pripremiti za budućnost. Nastojimo da kod naših učenika njegujemo ljubav prema učenju i tehnologiji.

Naši predavači su kvalifikovani i iskusni u programiranju, oni će voditi polaznike kroz nastavni plan i program i pružiti im potrebne alate i resurse kako bi uspješno savladali gradivo.

U Tesla školi programiranja vjerujemo da svako dijete ima potencijal da postane vješt programer i posvećeni smo tome da im pomognemo da ostvare svoje ciljeve.

Naša misija

​U Tesla školi programiranja uvjereni smo da svako dijete može razviti svoje vještine u programiranju i posvećeni smo tome da im pomognemo da ostvare svoj puni potencijal. Naš nastavni plan i program je osmišljen tako da bude privlačan i interaktivan, s fokusom na praktično učenje. Nudimo niz kurseva koji su prilagođeni različitim uzrastima, tako da svaki učenik može pronaći ono što odgovara njegovim interesovanjima.

Pridruži nam se!

Hvala na interesovanju za naše kurseve u Tesla školi programiranja. Da biste se prijavili za kurs, ispunite sljedeći obrazac i pošaljite nam ga. Pregledat ćemo vašu prijavu i javiti vam se s daljnjim uputama.